Josep A. Domènech: La nostra progressió ens fa ser optimistes.

Josep A. Domènech-Manel Marchal (Citroën DS3-MC Racing) van tornar a protagonitzar una prova molt regular en la qual van tenir molt a prop entrar entre els deu millors de la classificació final.
Al final van haver de conformar-se amb la 12ª posició després de mantenir una lluita molt bonica amb Puig-González (R/Clio Sport), l’únic vehicle que els va superar amb unes prestacions semblants a les del DS3.

En el seu tercer ral·li sobre asfalt de la temporada, Domènech-Marchal van plantejar la prova sense un objectiu concret en la classificació, la inscripció era molt nombrosa i amb gran varietat de vehicles a la classe 7 que és la del Citroën DS3.
En finalitzar la primera secció, primer pas per les tres especials que configuraven el recorregut, Domènech estaven situats a la segona posició de l’esmentada classe. Per darrere a només 2” El Clio Sport de Puig González que de fet seria el principal rival per mantenir aquesta posició.
Un problema en el canvi de velocitats, en el segon pas per Sta Pellaia va marcar el desenllaç final del ral·li per a l’equip que llueix els colors de Repsol en el seu Citroën DS3.

Domènech ens comentava amb aquestes paraules el desenllaç del ral·li: En la sortida hem imposat un ritme que ens ha situat en la lluita entre els vehicles de característiques semblants al nostre. En iniciar el segon bucle la intenció era ampliar l’avantatge sobre Puig que era el nostre rival directe de classe 7. Però en el segon pas per Sta Pellaia, el canvi se’ns va quedar en punt mort i ... en principi pensàvem que ens quedàvem, per sort vam poder continuar encara que la motivació no era la mateixa.
De cara a la propera prova, Domènech es mostra optimista: Cada vegada em trobo més a gust al volant del DS3, amb més confiança al moment de demanar-li més a una mecànica que t’ofereix moltes possibilitats. Abans de l’Osona intentarem esbrinar que va passar en el canvi.

Amb l’arribada del mes de juliol (dia 4), es disputarà una nova edició del Ral·li Osona, potser la prova més exigent de l’actual Campionat de Catalunya de Ral·lis.