Triomf de Nani Roma-Àlex Haro (Mini Cooper PCR Sport), a Navarra.

Nani Roma - Àlex Haro van aconseguir el que suposa el seu primer triomf formant equip, en el I Ral·li de terra de Navarra, segona prova del calendari espanyol de ral·lis de l’especialitat  2015. Després de les dues primeres proves disputades, Nani és el líder provisional d’esmentat campionat.
En la prova que va tenir el seu centre neuràlgic en les instal·lacions del Circuit de Navarra, també va participar el pilot local Francisco J. Leyún que, amb Helena Carrasco a la seva dreta, van acabar la prova en una meritòria 17ª posició de la classificació absoluta

La prova organitzada per Los Arcos Motor Sport (LAMS), tenia un recorregut de 218,56 km dels quals la meitat (per ser exactes el 45,60 %) eren de velocitat. Les especials cronometrades a superar eren 7 (3 de diferents) destacant la que s’iniciava en les instal·lacions de l’esmentat circuit, especial A, de gairebé 20 km de recorregut i que es va disputar en tres ocasions.

Per a Roma-Haro l’inici no va ser del tot afortunat. Precisament en la part final del primer pas per l’especial A van perdre alguns segons de més que els va obligar a anar a remolc bona part del ral·li. La igualtat va ser la nota predominant d’una jornada en la qual el Mini Cooper de l’equip PCR Sport es va situar al capdavant de la classificació en finalitzar l’última especial del ral·li (tercer pas per l’especial A). Així doncs triomf en l’últim instant que Pep Codinach valorava de la següent manera: Vam tenir un problema amb els frens a l’inici del ral·li, no estaven ben equilibrats tenint en compte les condicions en què es trobaven les pistes de les especials. Aquest problema es va poder corregir en la primera assistència i a partir d’aquí tot va transcórrer amb normalitat. El final va ser molt ajustat, Nani va poder aguantar a Villanueva i superar a Nil Solans en l’últim tram aconseguint el triomf.
En quan a Leyun-Carrasco el comentari del responsable de PCR Sport era el següent: La motivació del pilot navarrès era molt gran per poder disputar una prova del campionat d’Espanya prop de casa. Acabar el seu primer ral·li del campionat nacional, després de deu anys de no acudir a una cita d’aquestes característiques és un resultat molt meritori. cal esmentar que l’inici de la prova va ser més aviat conservador mentre que a la recta final del ral·li les seves prestacions van millorar de manera clara.

La tercera cita del Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre terra es disputarà a Galícia,serà el 2º Ral·li de terra Concello de Curtis els dies 24 i 25 del proper mes d’Abril.