Tercer lloc de la categoria A3T per PCR Sport en les 12 hores de Mugello.

H.Arruabarrena-Aristi-Masdeu-Dasi-O.Arruabarrena al volant de Seat León Cup Racer preparat per PCR Sport, va aconseguir la 22ª posició en la classificació absoluta (3ª en la categoria A3T) en les 12 hores de resistència de Mugello.

L’equip de la Torre d’Oristà es va presentar en el traçat italià amb dos vehicles (Seat León Cup Racer). L’inici de la seva participació en la prova vàlida pel International Endurance Sèries, no va ser positiu. En una de les sèries de entrenaments privats es va produir un toc múltiple en el qual es va veure immers el León que pilotaven Dasi-Parera-U.Arruabarrena, al moment concret de l’accident era Josep Parera el que estava al volant. El cotxe no es va poder reparar i Parera va resultar lesionat.
Els cinc pilots de PCR Sport es van alternar amb l’únic cotxe disponible durant la resta dels entrenaments lliures.

Una vegada superats els entrenaments lliures van començar els moments decisius del cap de setmana. En els entrenaments oficials l’equip PCR Sport 1, amb un crono de 2’03”826 van aconseguir la tercera plaça de la seva categoria, amés van ocupar la 23ª línia en la graella de sortida. Cal esmentar que van ser 72 els equips que van prendre la sortida.

La progressió de Arruabarrena-Aristi-Masdeu va ser constant durant la prova. Després de 3 hores de competició ja estaven en el lloc 30, havien recuperat 12 posicions. A partir d’aquest instant va ser més costós seguir amb la remuntada, malgrat tot a meitat de carrera es trobaven en el lloc 30. Com queda dit aquest equip va finalitza en una meritòria 22ª plaça. Quant a la categoria A3T. el podi va semblar assegurat des de l’inici.

Segons Pep Codinach, la carrera es va desenvolupar de manera positiva per als interessos del seu equip: El ritme va ser molt bo i regular durant les 12 hores, es van fer els canvis als moments previstos, ... estar en el podi de la categoria A3T ha estat la millor recompensa d’un cap de setmana molt intens i que va començar d’una manera molt negativa per a nosaltres.

Ha estat la primera competició en un circuit d’asfalt de la temporada 2015 per PCR Sport, en les següents proves del calendari esperen repetir el final de la cursa, els inconvenients inicials esperen passar-los per alt.

Servei de premsa.

Classificacions 12h Itàlia-Mugello 2015.

Absoluta:
1.-HB Racing Team Herberth (Porsche 997 GT3 R) 342 voltes, 2.-Ram Racing (Mercedes SLS AMG GT3) a 1’51”910, 3.-Hofor-Racing (Mercedes SLS AMG GT3) 333 v. 4.-Black Pearl Racing by Rinaldi (Ferrari 458 Itàlia GT3) 331 v., 5.-GDL racing 1 (Mercedes SLS AMG GT3) a 0’1”423. .....
22.-PCR Sport 1 (Seat Leon Cup Racer) 305 v.

Categoria A3T.
1.-NKPP Racing (Seat Leon Cup Racer) 314 voltes, 2.-Memac Ogilvy Duel Racing (Seat Leon Supercopa LR) 309 v., 3.-PCR Sport 1 (Seat Leon Cup Racer) 305 . (Fins a 9 classificats)