El podi de Lorca, un talismà per PCR Sport .

L’equip PCR Sport ha saldat el segon desplaçament a Lorca (Múrcia) en 10 dies, amb una excel·lent segona posició de Santi Navarro-Xevi Moreno (Mitsubishi Montero DID) en el IV Rallye TT Altas de Lorca, prova vàlida per al Campionat d’Espanya de Tot Terreny. Al tàndem Navarro-Moreno se’ls va escapar el triomf per 1’27”, els guanyadors finals van ser Gracia-Vallejo (Mitsubishi Montero).
D’aquesta manera, PCR Sport ha situat a dos dels seus equips en el podi de les proves organitzades per l’Automòbil Club de Lorca en dos caps de setmana consecutius. Recordem que, dissabte passat eren Nani Roma-Àlex Haro (Mini Cooper) els que van ocupar la segona posició en la classificació absoluta de la prova inicial del Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre terra.

El recorregut que havien de superar Navarro-Moreno en el seu debut en el tot terreny, tenia una super especial inicial de 5,1 km i un sector selectiu de 237,88 km, ambdues especials havien de superar-se en dues ocasions cadascuna. Els dos passos per la super especial i el primer pel sector selectiu el dissabte (dia 7), mentre que l’especial restant es va córrer el diumenge (dia 8) a partir de les 8h03.

Navarro-Moreno, com dèiem neòfits en el tot terreny, tampoc havien disputat cap prova al volant del Mitsubishi Montero preparat per PCR Sport. Malgrat plantejar un inici de tempteig, van aconseguir superar les dues passades per la super especial en la 14ª posició de la classificació absoluta. Les seves prestacions van millorar de manera evident en la lluita pel primer sector de 237,88 km, que van acabar en una espectacular 3ª posició malgrat haver tingut un problema en el recorregut. Així ho comentava Pep Codinach: Ens han penalitzat amb 3’ per que en una zona del recorregut s’han confós amb les banderes que marcaven el traçat de regularitat. En adonar-se del problema han decidit seguir ja que si retrocedien hi havia la possibilitat de trobar-se amb vehicles en sentit contrari. Així doncs, penalització correcta però malgrat tot el triomf era possible.
Amb aquesta mentalitat van iniciar la recta final del recorregut i van estar molt prop d’aconseguir-ho: Amb els temps intermedis, mancant 30 km per al final, érem líders de la prova. Malgrat tot, molt contents amb la segona posició i sobretot pel rendiment tant dels pilots com de la mecànica en aquesta estrena.

Cal comentar que el vehicle més ràpid del IV Rallye TT Altes de Lorca ha estat el Milner R5 pilotat per Steve Lloyd-Ollie Lloyd, un proto que per les seves característiques tècniques queda fora dels vehicles que tenen opció a lluitar per al Campionat d’Espanya de Ral·lis TT.

La segona prova de l’esmentat campionat es disputarà a Vera (Almeria), serà la Baja Almanzora que es correrà els dies 17 i 18 del proper mes d’Abril, organitzada pel C.D. Andines Racing.