Excel·lent fi de curs d’Arruabarrena -Aristi-Masdeu en el Jarama.

Harriet Arruabarrena-Antonio Aristi-Jordi Masdeu (Seal León Racer preparat per PCR Sport) van acomiadar la temporada 2014 guanyant la classe 4 (2n lloc en la classificació absoluta) del Trofeu Jarama de Nadal. La prova de 3 hores de durada es va celebrar en l’escenari madrileny. L’equip d’Arruabarrena Sports va encapçalar la competició des de la mateixa sortida i va saber mantenir la privilegiada posició entre els millors, malgrat ser penalitzats a la recta final de la prova amb un stop&go de 30”.
Com queda dit, l’escenari en el qual es va disputar la prova del RACE és ben conegut pels components de l’equip guanyador, però no ho van tenir fàcil, a les dificultats habituals d’un circuit tan tècnic com el Jarama cal afegir la pluja que, es va presentar puntual al moment de donar la sortida.

Els prop de trenta equips que es van donar cita en el recinte de la ctra., de Burgos, van iniciar la seva activitat en la pista directament amb la disputa dels entrenaments oficials. Arruabarrena-Aristi-Masdeu van sortir a disputar la màniga amb l’objectiu d’estar en les posicions capdavanteres de la graella de sortida. La seva efectivitat va quedar demostrada, i amb un crono de 1’44”211 es van situar en una meritòria tercera posició a sol 6 dècimes del Porsche 996 GT3-R de Bartol-Arquero que va ser el primer equip de la classe 4.
La pole-position va ser pel Mosler MT900 de De Martin-Salvador amb un registre de 1’38”749.

La carrera es va disputar sense grans sobresalts en el box de PCR Sport. En superar la primera hora de la prova, el Seat Leon Racer d’Arruabarrena Sports era el líder absolut, això sí, amb un avantatge de poc més de 2” sobre el VW Sirocco de Calvet-Carbó que, en aquells moments, semblava el rival mes perillós per Arruabarrena i companyia. Durant la segona hora de competició, la normalitat va seguir sent la tònica, encara que després de superar l’equador de la carrera era el potent Mosler de MT900 de De Martin-Salvador el que feia valer la seva condició de favorit al triomf absolut. El seu avantatge era de 1 volta sobre els de PCR Sport que es mantenia com a líder ferm de la classe 4.
En l’última hora de carrera no es van produir canvis importants en la classificació. De Martin-Salvador van seguir incrementant el seu avantatge, mentre que Arruabarrena-Aristi-Masdeu, malgrat la sanció esmentada, aconseguien mantenir les distàncies respecte a De Castro-Waller (VW Sirocco).

Amb un podi celebrat en condicions complicades, de nit i amb pluja, es va acabar la present edició del Trofeu Jarama de Nadal. Entre els components de l’equip PCR Sport l’opinió era unànime: Ha estat un final de temporada excel·lent. La prova s’ha disputat segons el guió que havíem previst i al final amb la millor recompensa, estar a l’esglaó més alt del podi.

La temporada 2014, quant a proves d’asfalt i terra, és història per PCR Sport. Ara el protagonisme arriba per a les competicions sobre gel.