Membrado-Vilamala amb ganes de seguir sumant en el Ral·li de Vidreres.

El Ral·li de terra de Vidreres, penúltima prova de l’especialitat vàlida per al Campionat de Catalunya de Ral·lis, es disputarà dissabte que ve (dia 20) amb la ciutat gironina que dóna el nom a la prova com a nucli central.
Josep M. Membrado-Jordi Vilamala (Mitsubishi Lancer Evo X -MC Racing) estaran en el podi de sortida amb l’ànim de defensar les seves opcions al títol comentat. L’equip Repsol ara mateix es troba en una posició de privilegi per aconseguir el seu objectiu encara que, després de com s’ha desenvolupat la temporada, és fàcil imaginar que la igualtat marcarà la recta final del calendari.

L’Escuderia Peu a Baix, per a la sisena edició de la seva prova, ha preparat un traçat amb dos especials que es repetiran tres vegades cadascuna. En total, el ral·li té un recorregut 136,70 km de recorregut dels quals una mica més de la meitat (73,50 km) es disputaran contra el crono.

Després d’estar en el podi a Cervera, Membrado espera poder repetir una bona actuació que li permeti estar entre els millors en concloure el recorregut: Per a nosaltres seria molt positiu poder completar aquesta segona prova de terra consecutiva amb un bon resultat. Sens dubte ens donaria tranquil·litat per afrontar la recta final del Campionat de Catalunya de Ral·lis en la qual, estic convençut que la rivalitat serà enorme. Per aconseguir el seu objectiu Membrado-Vilamala hauran de superar un ral·li que no serà fàcil, les pistes de Vidreres sempre amaguen més d’un parany: És cert que acostumen a passar per mig de boscos i són bastant trencades, Veurem en quin estat les han deixat les últimes pluges i també quina climatologia ens acompanyarà durant la jornada del dissabte.
Hem preparat la prova amb detall, com intentem fer sempre, i estem preparats per anar superant els obstacles que es vagin presentant.

El 6è Ral·li de Vidreres tindrà, com de costum, el parc d’assistència en l’aparcament del Pavelló Poliesportiu de la localitat mentre que, en les oficines d’aquest pavelló es duran a terme les gestions administratives de la prova. El ral·li s’iniciarà a les 13h00 del proper dissabte (dia 20) i està previst que el primer vehicle arribi al parc tancat final a les 19h13 del mateix dissabte.

Servei de Premsa.

 

Horaris - 6è Ral·li de Vidreres.

 

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: