Marató de carreres i podis per a Mikel Azkona en el circuit de Xest.

PCR Sport va afrontar el primer meeting post vacacions amb l’objectiu de confirmar sensacions que es van deixar entreveure en els primers mesos de l’any. En el circuit Ricardo Tormo de Xest es va produir el que podia ser la confirmació definitiva d’un Mikel Azkona que va passar un cap de setmana frenètic. En algunes fases de la competició, no va tenir temps de complir l’obligació de pujar al podi.
Al domini gairebé absolut en la CLIO CUP, cal afegir la magnífica resposta a l’oportunitat que se li va donar de pujar a un Seat León. Va acceptar el repte i a més va ser capaç de marcar el millor registre de la Divisió 3 (D3) de les dues sèries de cronometrats programats en el timing del Campionat d’Espanya de Resistència (CER).

En la CLIO CUP, Mikel Azkona sempre en posicions de podi.

El pilot junior de PCR Sport va començar la seva participació en la pista valenciana donant una excel·lent impressió en les sèries lliures de la CLIO CUP. En les mànigues cronometrades també es va situar entre els més ràpids, tercera en la primera sèrie i segon en la següent, però en aquest cas va haver de cedir davant els pilots francesos Nicoolas Milan i Marc Guillot.
En la primera carrera (12 voltes) no es va deixar sorprendre, es va situar al capdavant en la quarta volta i a partir d’aquest instant va anar incrementant el seu avantatge sobre els seus perseguidors.
La segona carrera (20 voltes) semblava que tindria un desenllaç semblant. Azkona es va situar a la primera plaça de sortida i es va mantenir com a líder fins a la desena volta moment en què va ser superat per Guillot.
D’aquesta manera comentava el succeït en aquesta segona prova: Tot anava bé però m’ha semblat sentir un soroll que no era normal en la part posterior del Clio i he decidit no forçar. Pep Codinach explicava d’aquesta manera la reacció del seu pilot: Mikel és mecànic i és evident que això l’ajuda a saber quan alguna cosa no marxa del tot bé.

Classificacions CLIO CUP - València.
1ªCarrera: 1.-Mikel Azkona, 22’25”155, 2.-Marc Guillot, a 4”305, 3.-Jordi Palomeras, 5”050, 4.-David Cebrian, 5”373, 5.-Nicolas Milan a 10”086.
2ªCarrera: 1.-Marc Guillot, 37’20”328, 2.-Mikel Azkona, a 4”584, 3.-Jordi Palomeras, 5”021, 4.-Nicolas Milan, 7”981, 5.-David Cebrian a 11”019.

Els tres Seat León de PCR Sport en el podi del CER.

En la graella del Campionat d’Espanya de Resistència van ser tres els Seat León preparats per PCR Sport que van tenir sort diversa al llarg del cap de setmana.
La cara i la creu va ser, aquesta vegada, per Harri Arruabarrena-Antonio Aristi que després d’aconseguir un treballat triomf en la Divisió 2 (D2) de la primera carrera, es van veure obligats a abandonar en els compassos inicials de la segona a causa d’un problema electrònic
Per la seva banda Vicente Dasi-Josep Parera van saldar la seva actuació a València amb un doble podi. En la primera carrera en la tercera posició de D2 i en la qual tancava el meeting en la segona posició de la mateixa categoria.
Oscar Fernandez i el debutant Mikel Azkona també es van situar en el podi, en aquest cas de D3, en la primera carrera mentre que en la segona es van quedar a 20” del podi. En aquest cas van haver de conformar-se amb una meritòria quarta plaça.
Com queda dit, Azkona va protagonitzar una excel·lent actuació en la primera sèrie d’entrenaments oficials parant el crono en 1’45”194.

Domini absolut de Orriols-Muñoz en el Ral·li Open d’Avià.

Albert Orriols-Manel Muñoz (Porsche 997 GT3 - PCR Sport) es van imposar de manera clara, van marcar el millor temps en totes les especials, en el IX Ral·li Open d’Avià prova vàlida per a la Copa de Catalunya de Ral·lis d’asfalt.
La prova organitzada per l’Escuderia Amics del Motor d’Avià tenia un recorregut de gairebé 235 km, dels quals 63,50 km, eren de velocitat distribuïts en set especials (tres de diferents).
Amb aquest triomf, Albert Orriols es destaca al capdavant de la classificació provisional de la Copa de Catalunya de Ral·lis d’asfalt. Orriols ara  centrarà en la lluita pel campionat català absolut.