Fotos relacionades

Dani Sordo protagonista de la G3 en les Crèdit Andorrà GSeries 2020

Les Crèdit Andorrà GSeries 2020 van creuar el seu equador amb la presència de Dani Sordo al volant d’un GIAND en les mànigues disputades amb aquestes mecàniques en el Circuit Andorra. El pilot càntabre de l’equip Hyundai Motorsport va completar una actuació impecable en les instal·lacions del Port d’Envalira. En el podi el van acompanyar José Roger Chalmeta i Cyril Ferrei per mèrits propis, a més d’un Gil Membrado, quart classificat a 2 punts del podi, convidat per Sordo després de veure sorprès el nivell de pilotatge del jove piloto d’Olost. En aquesta G3, Joel Font, aquesta vegada en solitari al volant de MINI, no va aconseguir repetir les excel·lents actuacions de setmanes passades i va haver de conformar-se amb una 8a posició, en la classificació final de la categoria GS.