PCR Sport va tenir el podi molt a prop en el Circuit Ricardo Tormo

El Campionat d’Espanya de Resistència es va iniciar, una vegada més, en el Circuit Ricardo Tormo - Comunitat Valenciana. Per segona temporada consecutiva PCR Sport es queda a les portes del podi després de tenir-lo al seu abast fins a, pràcticament, l’última volta.
Guillermo Aso va ocupar la quarta posició final de la Divisió TCR, després de rodar la recta final de les 2 hores de competició entre els més ràpids de la categoria.

Les impressions de Pep Codinach al final del meeting no deixaven cap dubte que en aquestes carreres la sort juga un paper de vegades decisiu, aquestes eren les seves paraules: El podi se’ns ha tornat a escapar en l’últim instant, sembla que València és una mica gafe per a nosaltres. De tota manera la quarta plaça d’Aso és un bon resultat per començar el CER. La novena i desena posició de Harri-Aristi i Unai-Fernández, després d’una temporada en blanc, també cal valorar-ho de manera positiva.

No es pot dir el mateix de Monje-Monje i Dasi-Parera que no van poder acabar la prova: És el que comentava abans de la sort, als Monje un rival els ha tret de la pista, en el cas de Parera ha estat una lleugera sortida de pista el que els ha obligat a abandonar. En conjunt bon inici, quan tens cinc cotxes a la pista és difícil que tots acabin en posicions davanteres.

Guillermo Aso, Va córrer en solitari la primera prova del CER 2018. Va ocupar la quarta línia de la graella, solament superat per dos vehicles de la categoria TCR. El seu crono combinat després de disputar les dues sèries d’entrenament va ser de 1’42”667. Durant les dues hores de cursa va demostrar tenir un excel·lent ritme de competició, a més de ser molt regular. Semblava que la segona plaça no se li escaparia, però al final va quedar fora del podi per menys de 3”.

Les instal·lacions de Motorland acolliran el pròxim mes de maig (dies 19 i 20) la segona prova del calendari del Campionat d’Espanya de Resistència (CER) 2018. A València la calor va tenir protagonisme, és de suposar que, a Alcanyís, la climatologia encara tindrà una influència major tant entre els pilots com en les mecàniques.