H.Arruabarrena-Aristi-Masdeu capdavanters de principi a fi al Jarama

Harriet Arruabarrena-Antonio Aristi-Jordi Masteu pilotant un Seat Léon MK 3 preparat per PCR Sport, van aconseguir un triomf contundent en el Trofeu Jarama de Nadal (3 hores), prova amb la qual es va tancar el calendari de resistència 2016.
Per la seva banda, els també pilots de PCR Sport, Vicente G.Vallés-Miguel Socías (Toyota Yaris 1.3), van acabar la prova en la sisena posició de la classe 2.

El Seat León MK3 amb els colors de PCR Sport sempre va estar al capdavant del grup de participants en la pista del RACE. Van marcar la pole-position amb un crono de 1’41”341.
Aprofitant la posició de privilegi en la graella de sortida, es van situar en la primera posició des de la mateixa sortida i en aquest lloc es van mantenir durant les 99 voltes que es van completar durant les 3 hores de competició.

També van aconseguir la millor volta (volta 72) en carrera, amb un crono 1’41”864, a una mitjana superior als 136 km/hora.

L’opinió compartida entre els quals es trobaven en el box de PCR Sport era que en aquesta ocasió van protagonitzar una prova impecable sense errors i amb un excel·lent ritme.

Amb aquesta prova, PCR Sport dóna per finalitzada la temporada normal. A partir d’aquest instant tots els esforços estaran encaminats a les proves de gel del Circuit Andorra.